مجتمع فولاد میانه
مجموعه تولیدی میلگرد میانه در مجتمع فولاد آذربایجان قرار دارد که در سال ۱۳۶۸ در شهرستان میانه پایه ریزی و تاسیس شد. این شرکت در بازه زمانی ده ساله در سال ۱۳۷۹ توانست به ظرفیت تولید ۵۵۰ هزار تن فولاد در سال برسد. مجتمع آهن و فولاد میانه باعث شد تا به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای ۴۵۰۰ نفر شغل ایجاد کند که همین امر موجب شد تا شرکت میلگرد میانه تبدیل به قطب اقتصادی آذربایجان شود. از مزایای این مجموعه صنعتی منطقه جغرافیایی آن است که موقعیت بسیار خوبی را برای بارگیری فراهم نمود. شرکت میلگرد میانه در مجاورت خط راه آهن سراسری قرار گرفته است، که این خط ریلی متصل به شبکه راه بین المللی می باشد که بارگیری از این کارخانه را بسیار آسان نموده است. این کارخانه در هنگام بارگیری وزن زیر ۱۵ تن را بارگیری نمی کند پس به این نکته توجه کنید که در هنگام خرید آهن و فولاد از کارخانه میانه باید به وزن آن توجه کنید. بارگیری مجاز در این مجتمع باید بالای ۱۵ تا ۱۸ تن باشد. برای دریافت قیمت میلگرد میانه می توانید به سایت آهن پخش مراجعه کنید و سفارش خودتان را ثبت کنید یا به دفتر فروش نمایندگان در سطح کشور مراجعه کنید. مجتمع صنعتی فولاد میانه دارای گواهینامه بین المللی ISO با شماره ۱۴۰۰۱,۲۰۰۴,۹۰۰۱,۲۰۰۰ می باشد. این شرکت با هدف رشد و برنامه ریزی بلند مدت با استفاده از مدل INQA توانسته است کیفیت کالا و محصولات خود را تا حد ممکن ارتقا دهد.
میلگرد چیست؟ به پروفیلی که با سطوح برش خورده به شکل دایره هایی توپر در سایز مشخص تولید شود میلگرد گفته می شود. این فولاد معمولا دارای آج و یا ساده است و اغلب در سازه های بتنی به کار می رود. میلگرد فولادی یا آرماتور یکی از محصولات حیاتی برای اسکلت بندی و فرم دهی به ساختمان می باشد. از میل گرد آجدار برای جبران مقاومت کششی پایین بتن و بهبود چسبندگی میان بتن و فولاد تقویتی، استفاده می شود. اگر بخواهیم ساختمان یک میلگرد را بررسی کنیم می توان به ترکیباتی از جمله کربن، منگنز و سیلیکون اشاره کرد.
قیمت میلگرد میانه کارخانه
تولید میله گرد فولادی در کشورهای مختلف تحت استاندارد صورت می گیرد، که تولیدات کارخانه فولاد میانه از استاندارد کشور روسیه تبعیت می کند. میلگردها دارای سایز و اشکال مختلف می باشند که به دو نوع آجدار و ساده تقسیم می شوند و هر کدام از آنها کاربرد خاصی دارند. این مجموعه به سه گروه تقسیم می شود که عبارتند از نوع ۱A، نوع ۲A، نوع ۳A و نوع A4 که هر کدام در جایگاه خود به کار برده می شود. در ادامه به بررسی انواع میلگرد با استاندارد DIN می پردازیم:
میلگرد ساده A1
این میلگرد دارای سطح صاف و ساده است که در مکان هایی استفاده می شود که نیاز به تغییر شکل دارند. تنش در این نوع میلگرد برابر با ۲۳۰ نیوتن بر میلی متر و تنش گسیختگی آن ۳۸۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر است.
میلگرد آجدار A2
امکان جوشکاری روی میلگرد A2 تا حدودی وجود دارد، این میل گرد به عنوان میلگرد ترد یا نیمه خشک شناخته می شود و به صورت آجدار فنری ساخته می شود، تنش گسیختگی ۵۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر و تنش جاری ۳۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر می باشد.
میلگرد آجدار A3
این میلگرد در زمان گسیختگی ۱۴% با تغییر شکل نسبی مواجه است و به عنوان میلگرد خشک و ترد شناخته می شود. توجه داشته باشید این محصول برای زاویه های تند بکار برده نمی شود و برای جوشکاری مناسب نیست. تنش جاری ۴۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر و تنش گسیختگی ۶۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی می باشد.
میلگرد آجدار A4
این محصول آجدار و به شکل دوکی می باشد و یکی از مزیت های میلگرد آجدار A4 این است که می توان از آن در انواع سازه های ساختمانی با هر نوع طراحی استفاده کرد. این محصول در دو طرف به صورت چهار نیم مـارپیچ بـه شـکل هفت و هشت طراحی شده است.
علامت میلگرد میانه
اگر بخواهیم میزان مقاومت کشش و فشار را در یک سازه کنترل کنیم باید محاسبات بصورت دقیق توسط مهندس طراحی انجام شود و بر اساس حجم فشار از میلگرد مناسب در سازه استفاده شود. اگر در مکانی فعالیت می کنید که دارای رطوبت است می توانید از میله های محافظت شده و مقاوم استفاده کنید که با لایه محافظتی اپوکسی پوشش داده شده است. این دسته از محصولات در برابر رطوبت و خوردگی تا حد زیادی مقاوم است. بهتر است بدانید رایج ترین و پر مصرف ترین میله گرد در سازه های ساختمان میلگرد سیاه است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
همانطور که می دانید هر شرکت تولید آهن و فولاد یک نام اختصاصی برای محصولات خود دارند که به عنوان نشان تجاری آن شرکت و نام تجاری همان محصول می باشد. این علامت اصولا با چند حرف انگلیسی به همراه اعداد روی بدنه آنها حک می شود. در محصولات شرکت میانه، نام محصول به همراه سایز آن بصورت برجسته بر روی بدنه محصولات تولیدی با عنوان FF قابل مشاهده می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.